Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΒΟΛΗ

Αναβολη της δικης του οπαδου της Πρασινης Θυελλας για αυριο κατα τις 12.Σημερα μαζευτηκαμε στα δικαστηρια για να δειξουμε την εμπρακτη συμπαρασταση μας στον αδερφο μας.Η ολη διαδικασια ελειξε κατα τις 2.Συντομα θα αναρτηθει κειμενο σχετικα με τα χθεσινα γεγονοτα.

1 σχόλιο:

SoloikOs είπε...

Οργή μας προκαλεί η σύλληψη οπαδού της Πράσινης Θύελλας για το ειδεχθές έγκλημα της κατοχής πυρσού! Το πρόβλημα ήταν ότι δεν τον είχε για κάποια κομματική εκδήλωση, αλλά για τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Αυτό αρκούσε για να περάσει μια νύχτα στο αυτόφωρο. Τέτοιες ξεφτιλισμένες προσπάθειες τρομοκράτησης και καταστολής, που παρατηρούμε σε όλα τα φάσματα της κοινωνικής δράσης και έκφρασης, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο.

Ο αγώνας μας για ελευθερία και αξιοπρέπεια είναι ασταμάτητος και πολύπλευρος. Στα γήπεδα, στις πορείες, στην καθημερινότητα μας, παντού! Η αλληλεγγύη μας, στα αδέρφια μας τους Χαμελέοντες, είναι δεδομένη! Όσο για τους ρουφιάνους που ευθύνονται για την προκλητική παρουσία των μπάτσων και τους σωματικούς ελέγχους σε αγώνα Β τοπικού, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θερίσουν Θύελλες!

Aπο το site των Προοδευτικαριων