Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Ε ναι λοιπον. Μετα απο ενα επιπονο ταξιδι στη Γαλλια, οι Χαμελεοντες επεστρεψαν αισιως για νεες περιπετιες. Βιντεο-Ντοκουμεντο της επελασης των Πρασίνων.


6 σχόλια:

Cadoni είπε...

Θεος ο Ρεμι.
Πριν λιγο καιρο το ανεβασε.
Εχει και αλλα κορυφαια.!!!

Cadoni είπε...

Στην β' ερασιτεχνικη απο του χρονου ο Κεραυνος Αγιου Παυλου.Οσοι εχουμε απομεινει και προσπαθουμε να ξαναοργανωθουμε, οχι για τον Κεραυνο μονο αλλα σε μια ιδεα που ελπιζουμε να παρει σαρκα και οστα και που συζητιεται χρονια να ευχηθουμε καλες διακοπες στις διοικησεις των παρακατω ομαδων :

Κεραυνο Αγιου Παυλου
Πρασινη Θυελλα
Αιολο
Θριαμβο Ευαγγελιστρια
Θριαμβο Ανω Πολη.

UN10

Ανώνυμος είπε...

uyella an den paizeiw moy leipeiw moy leipeiw..

Ultras Nord είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ύστερα από τρία χρόνια και κάτι οργανωμένης παρουσίας του κόσμου του Αγίου Παύλου, στον Σύνδεσμο Φίλων Κεραυνού Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης και την οριστική διακοπή του, τα εναπομείναντα μέλη του δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Δραστηριοποιούνται πλέον αυτήν τη φορά για την συγχώνευση των αθλητικών σωματείων και το μέλλον του ποδοσφαίρου στον Αγίου Παύλου, με ταυτόχρονη δημιουργία μίας κερκίδας σκεπτόμενης και δραστήριας, με γηπεδική και εξωγηπεδική δράση τόσο για το ποδόσφαιρο, όσο και για την γειτονιά μας, τον Άγιο Παύλο.

Προσωρινά ανακοινώνουμε την ύπαρξη αυτής της προσπάθειας. Με αργά και σταθερά βήματα θα ανακοινώνονται και άλλα πράγματα. Την φιλοσοφία μας γύρω από το ποδόσφαιρο και του οπαδικού κινήματος. Τις προτάσεις μας για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στον Άγιο Παύλο. Τους τρόπους υλοποίησης τους και άλλα πολλά.

Ολυμπιακός Τερψιθέας ( Α’ Ερασιτεχνική )

Κεραυνός Αγίου Παύλου ( Β’ Ερασιτεχνική )

Θρίαμβος Ευαγγελίστριας ( Β’ Ερασιτεχνική )

Θρίαμβος Άνω Πόλης ( Β’ Ερασιτεχνική )

Δόξα Αγίου Παύλου ( Β’ Ερασιτεχνική )

Πράσινη Θύελλα Ανακύκλωση ( Γ’ Ερασιτεχνική )

Αίολος ( Γ’ Ερασιτεχνική )

Το ποδόσφαιρο και τα παιδιά στον Άγιο Παύλο πρέπει να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Το ποδόσφαιρο στον Άγιο Παύλο και γενικότερα στην Άνω Πόλη, πεθαίνει.

Επικοινωνία : info@ultrasnord.gr

ULTRAS NORD

Ανώνυμος είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1184313

κορακι4 είπε...

ΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετηΠαπασσορβετη. τι ειναι;