Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΧΑΜΕΛΕΟΝΤΕΣ

Τα γεγονότα είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους. Ο συρφετός που απαρτίζει τη διοίκηση της Πράσινης Θύελλας αποφασίζει να χτυπήσει με το πιο ύπουλο μέσο το λαό της ομάδας. Δυστυχώς γι αυτούς συλλαμβάνεται ένας και όχι όλη η κερκίδα. Τελείως συμπτωματικά την ίδια μέρα έλαβαν χώρα επεισόδια μεταξύ των παικτών της ομάδας μας και της Αστραπής Μεσαίου τα οποία οδήγησαν στον αποκλεισμό της Πράσινης Θύελλας από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το χρονικό αυτό διάστημα μέσα στο οποίο επήλθε και η πανηγυρική αθώωση του οπαδού, μας έδωσε την ευκαιρία να αναλογιστούμε, τόσο το τι μας οδήγησε σε αυτό το σημείο, όσο και το τι ενέργειες μπορούσαμε να ακολουθήσουμε ως σύνδεσμος.
Η ζωντανή κερκίδα μιας ερασιτεχνικής ομάδας που έδινε παλμό σε μία ολόκληρη γειτονιά αποτελούσε απειλή για τη μίζερη και καταθλιπτική ζωούλα τους. Συνεργαζομενοι με τον πρώην προπονητή της ομάδας o oποίος τόλμησε να ξεστομίσει τον γελοίο και ψευδέστατο ισχυρισμό οτι τα παιδιά του απειλήθηκαν από μέλη της κερκίδας, καλέσανε εν αγνοία μας για 3 συνεχόμενες αγωνιστικές την αστυνομία με σκοπό να μας συλλάβει. Αναλογιζόμενοι τη θέση μας στην ομάδα θεωρήσαμε ότι η απάντηση θα μπορούσε να δωθεί μόνο με τους παίχτες στο πλευρό μας. Έτσι λοιπόν απευθυνθήκαμε σ'αυτούς και μετά από κουβέντα μας έδωσαν να καταλάβαμουμε ότι θα είναι μαζί μας. Αυτά όμως για τους περισσότερους από τους παίχτες ήταν μόνο λόγια. Στις κινήσεις που ακολούθησαν(party οικονομικής ενίσχυσης,παράσταση στα δικαστήρια κ.α) η παρουσία τους ήταν δυστυχώς ανύπαρκτη. Ήδη αρκετοί απ'αυτούς αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον πρώην προπονητή σε καινούρια ομάδα. Η συμπεριφορά τους αυτή μας απογοήτευσε βαθύτατα και έδειξε πως η σημερινή Θύελλα δεν έχει καμία σχέση με αυτή που ονειρευόμαστε και για την οποία προσπαθούσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Και σίγουρα δεν είναι η Θύελλα για την οποία θα αγωνιστούμε στο μέλλον.
Εξαντλώντας το θράσσος και την υποκρισία τους και σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποβάλλουν τη ρετσινιά του ρουφιάνου, τα ανδρείκελα της διοίκησης μας προσέφεραν δύο θέσεις στο Διοικητικό Συμβουλίο της ομάδας. Οι γαστρεντερικές παρενέργειες που προκαλεί η όψη τους απέκλεισαν, φυσικά, κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας. Όταν τους το καταστήσαμε σαφές, προσφέρθηκαν να αποχωρήσει σύσωμη η διοίκηση αρνούμενοι όμως να παραδώσουν τη σφραγίδα και το καταστατικό του συλλόγου. Στο άκουσμα και αυτού του αστεϊσμού αποφασίσαμε να πάψουμε να αντιμαχόμαστε την ανθρώπινη βλακεία και να αποχωρήσουμε από κάθε είδους “διάλογο”.
Πλέον η Πράσινη θύελλα και η αξιοπρέπεια τραβούν διαφορετικούς δρόμους. Εμείς αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε τον δεύτερο. Θεωρώντας αδιανόητη τη θέση μας σε μία αποστειρωμένη ομάδα με αδιάφορους παίχτες, ανακοινώνουμε την προς το παρόν αποχώρηση μας από τις κερκίδες της ομάδας. Θα εξακολουθήσουμε όμως να στηρίζουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Τίποτα δεν τελείωσε οριστικά. Θα επανέλθουμε όταν οι όροι αλλάξουν ή όταν αποφασίσουμε να τους αλλάξουμε εμείς.

Σύνδεσμος Φίλων Πράσινης Θύελλας-ΧΑΜΕΛΕΟΝΤΕΣ

6 σχόλια:

Μπέιμπε είπε...

"Εμείς για να προστατέψουμε τον προπονητή το κάναμε. Κι εμείς πατεράδες είμαστε."

ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΡΕ!

Ευαίσθητε

Όχι πατέρας, άνθρωπος να ήσουν δε θα το έκανες αυτό βρωμοσκατόψυχε.

Γερο-ξεφτιλισμένοι

Αντί να ντρέπεστε να κυκλοφορήσετε

Σιχάματα




Όποιος θέλει να μάθει ποιος είμαι, μπορεί ελεύθερα να ρωτήσει τη συντακτική ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες σαν πρωην μελος των Blue Fans σας αφιερωνω το παρακατω τραγουδι.

http://www.youtube.com/watch?v=qfVlYr7DxtU

προοο είπε...

Είναι σαφές ότι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για την Θύελλα είναι οι Χαμελέοντες. Οι άλλοι αφού έκαναν ότι πιο σιχαμερό έχουμε ακούσει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι και πρόθυμοι να εγκαταλείψουν και την ομάδα, αλλά όχι την εξουσία της σφραγίδας! Πάτος...

Μακάρι να ασχοληθείτε ξανά με την ομάδα. Δεν θα μας κόψουν τέτοιοι τύποι την μπάλα!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

REBELS CLUB EST.2006

Ανώνυμος είπε...

polla erwthmata afhnei to keimeno...nevermmind...

progressive hooligans είπε...

http://www.proodeutikitoumpas.gr/news/129-2-.html
Σας περιμενουμε!