Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Σημερα δε θα γαμήσω Αστραπη, παει καιρος που περιμένω, να χω πουτσο καβλομένο, σημερα δε θα γαμησω Αστραπη..



Να που φτασαμε.. Να που μας φτασανε!! Να τραβάμε το δρομο της αξιοπρέπειας, και η Θυελλα να απέχει χιλομετρα μακριά.

Καταφεραν κάποιοι να μας ξενερωσουν τοσο πολύ, οι μιζεροι Θυελλοπατερες, που γιναν πιο σιχαμενοι κ από μύξα πανω σε πομολο..

Πως φτάσαμεως εδώ είναι λιγο πολύ γνωστα.. Λέω κ γω από καίρο να βγάλω τα σωψυχά μου.. Γιατι καλο είναι να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα, που στειλαν καποιους από μας παρα δω, αλλους παρακει, να φορέσουν τα χακι, χωρις να χουμε πρωτο μας μελημα τη Θυελλα κάθε Κυριακη…


Το μόνο σίγουρο, κ αδιαμφισβήτητο είναι ότι ξεκίνησε μια παρεα, με όρεξη αγάπη , κ πολύ κέφι. Τα μοιραστήκαμε αυτά μεταξυ μας αλλα κ με αρκετό κόσμο. Με κάποιους δεθηκαμε , φτιαξαμε ένα πολύ ωραίο κράμα, με ελαχιστους ηρθαμε σε άμεση κόντρα ανευ λόγου (βλ.hools Αστραπης), γενικα παντως νιωθαμε πως αυτό που καναμε, το εκτιμουσαν, κ το γουστάραν σχεδον ολοι οσοι μας βλέπανε! Περισσότερο σαφως, πορώναμε τους παίκτες μας, που οσο βλέπαν ότι κάθε άλλο παρα αστειευόμασταν , μας ανταποδίδαν τα ευσημα, με κουβεντες ‘μπραβο παιδια , ειστε οι καλυτεροι οπαδοι». Συγκεκριμενα, ένας καραφλος παίκτης που αποθεόναμε, ετσι απλα γιατί εβαλε γκολ από κορνερ, μας γουσταρε τοσο που κατεβασε μονος του την ομαδα όταν δεν βρίσκαμε προπονητή, για να μην μεινει Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ!

Και φτάσαμε στη κορυφαία μας χρονία! Τοτε που δώσαμε όλοι οι οπαδοί, όλη μας την ενέργεια, κ η θύελλα απογηώθηκε! Διθυραμβική η ακμή του κοσμου, ΑΝΟΔΟς

Θα σχολιάσω όμως, με θλίψη, την καταληξη της.Το καλοκαιρι

Στη ρηξη με τα ανθρωπάκια , που ολη αυτή την θετική ενέργεια που τους δώσαμε, τη μετέτρεψαν σε ΕΠΑΡΣΗ και ματαιοδοξία! Στη πρώτη μας διαφωνία , για έναν παίκτη, μας απαντούσαν απαξιοτικά, χλεβαστικά. Και όταν εμεις , ως οφείλαμε, ανταποδώσαμε με εύστοχα κ αντικατασταλτικά συνθήματα απ τη κερκιδα, δεχθηκαμε λυσσασμένη υβριστική επιθεση απ τον προπονητη, που κατεληξε σε βιαιοπραγία του , εναντιον μου..

Τότε , περα απ την εκπληξη κ την απογοητευση που ενιωσα, επιβεβαίωσα το χαμηλο επιπεδο iq κ ηθους του, την βλακεία κ το κομπλεξ (που μαλλον σχετιζεται με φασιστοσκατομυαλίαση) του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Προτιμησα, κ όπως αποδείχθηκε 7 μήνες μετα επραξα σωστά, να δωσω τοπο στην οργη μου,να μην κλιμακώσω την ένταση να μην ανταποδώσω κανενα χτυπημα, παρα μονο για τις επομενες 2-3 αγωνιστηκες επελεξα να βγάλω τον πιο καφρο οπαδο από μεσα μου, κ να του ξεστομίζω τις χειρότερες κατάρες που που εχουν ακουστει σε ελληνικα γηπεδα, με σκοπο μπας κ του προκαλέσω εσωτερικό εμετο.. Νομίζω είναι το λιγότερο που του αξιζε

Χαρηκα που η συντριπτική πλειοψηφία της κερκίδας αρκέστηκε σε απλα ομορφα συνθήματα και δεν με ακολουθουσε στα ακραία μπινελίκια , γιατι ακομη κ εγω συντομα ενιωσα μια σχετικη αηδία. Μετάνοιωσα που εβγαζα τη χολη μου κ χαλιόμουνα. Δεν αξιζε το κοπο. Εβλεπα πως τα γυαλι με την Πράσινη Θύελλα εχει ραγιζει για τα καλα, αλλα δεν ήθελα να το παραδεχτω.. Είχα πάψει να ελπίζω πως ο ηλίθιος ΔΕΝ είναι ανικητος..

Το μονο που μου απομεινε να ελπίζω είναι ο χρόνος…

Γιατι εχουμε κ αλλα πολλα να πουμε

Κι αλλα πολλα ν α δώσουμε!

Αφου το ξερετε, ολοι σας,

ΘΑ ΞΑΝΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ!!!

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poly kali i anartisi.symfono gia to ksanantamoma.i mallon euelpisto

SoloikOs είπε...

Τρομερη η αναρτηση σου.....

Πλάνης είπε...

γαμείς...

Ανώνυμος είπε...

makari na ksanantamosoume...kai na deixoume se olous pws xameleontas eisai s'olh sou th zwhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

xameleontas genniesai dn ginesai!
1312

demolitionarios είπε...

aaaaante re mages!
:D

Ανεξάρτητη Ομάδα Φοιτητών είπε...

at least...

Ανώνυμος είπε...

εβιβα ρε καρντασια ,θυελλα γερα κ δυνατα κ θα χουμε ξανα μερακλικια κ καλαμπαλικια!!! αιντα
βαγιατ jr

prooligan είπε...

Εμείς στην Προοδευτική, είμαστε περήφανοι που είχαμε, και έχουμε, τους Χαμελέοντες σαν νο1 επιρροή! Ανυπομονούμε να τους ξαναδούμε. Τίποτα άλλο...

SoloikOs είπε...

παντως καλα που υπαρχει και η Προ και κινειται κατι αξιολογο σ αυτη την πολη.
Forza Pro

Forever Xameleontistas

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετίζω τους απανταχού Χαμελέοντες!
Έχει τώρα λίγο καιρό που έμαθα για την ομάδα και τον λαό της και μου άρεσε πάρα πολύ σαν ιδέα και νοοτροπία (παρά την κακή παρένθεση των ατυχών περιστατικών που έλαβαν χώρα).
Ψάχνω να βρώ έναν τρόπο επικοινωνίας για να μάθω αν μπορώ να παίξω σε αυτήν την ομάδα. Αν κάποιος από το blog μπορεί να με βοηθίσει θα το εκτιμούσα.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

SoloikOs είπε...

Γεια σου φιλε, χαιρομαστε πολυ για το γεγονος οτι κοσμος γουσταρει με τη φαση που ειχε δημιουργηθει στην κερκιδα της Θυελλας. Παρολα αυτα, αν διαβασεις και σε προηγουμενες δημοσιευσεις τα γεγονοτα που συνεβησαν (καθολου τυχαια κατ'εμε) ειχαν σαν αποτελεσμα να απομακρυνθουμε απο την ομαδα, καθως αυτη τη στιγμη η ομαδα αυτη σε καμια περιπτωση δεν εχει κατι που να μας εκφραζει και να μας βρισκει συμφωνους. Σε αυτο το διαστημα που ειμαστε ανενεργοι, δεν πατησαμε το ποδι μας στο γηπεδο, και δεν προκειται να το κανουμε οσο ισχυει αυτη η κατασταση. Η φετινη Θυελλα εχει γινει σαν ολα τα αλλα σωματεια, τιποτα δεν την κανει να ξεχωριζει. Επισης οι ρουφιανοι της περσινης διοικησης κανουν κουμαντο και φετος. Αν θες τη γνωμη μου, ψαξε, υπαρχουν αξιοπρεπεις ομαδες στην πολη (πχ Προοδευτικη Τουμπας). Ωστοσο ο καθενας ειναι ελευθερος να παιξει στη Θυελλα, και αν θες να παιξεις μπορεις να βρεις καποιον απο την ομαδα.

Ανώνυμος είπε...

Οπως ο φιλος παραπανω ετσι και γω θα ηθελα να παιξω για την θυελλα!Ειχα παει σε καποια ματς ως οπαδος και φυσικα ηταν το κατι αλλο.Θα ηθελα ομως να παιζω μπροστα σ αυτους τους απιστευτους οπαδους.. που κανουν κερκιδα για μεγαλη ομαδα και οχι απλως για ενα ερασιτεχνικο σωματειο!Οταν επιστρεψουν οι οπαδοι της θυελλας θα ηθελα παρα πολυ να μοιραστω την τρελα τους αλλα αυτη την φορα ως παικτης!Να στε καλα!

SoloikOs είπε...

Δεν ξερεις φιλε ποσο θα θελαμε να εχουμε τετοιους παιχτες σαν κι εσας. Να ειστε σιγουροι,θα ανταμωσουμε μια μερα και θα κανουμε τα Σαββατοκυριακα δικα μας...!

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι αδερφε!Ξερω τι εχει παιχτει τοσο καιρο με την ΘΥΕΛΛΑ γιατι μου τα 'χουν πει κ ο ξαδερφος μου αλλα και καποιοι φιλοι μου.Πραγματικα ειναι πολυ κριμα!Ευχομαι μια μερα να παιξω για την ΘΥΕΛΛΑ και να ματωσω την φανελα της μονο και μονο για τους οπαδους της.Να στε παντα καλα!

Ανώνυμος είπε...

http://www.proodeutikitoumpas.gr/news1/167-aisxilos-proodeutiki.html

progressive hooligans είπε...

paidia euxaristoume gia tin ypostirksi to savvato. 8a xaroume polu na ksanavre8oume mazi sta gipeda. leuteria sti 8uella